Taimipiha Joensuun kupeessa:

Tervetuloa ostoksille Ylämyllylle!

Avoinna ma-pe klo 10-18

 

Katso video!

Taimiston kuulumisia heinäkuussa 2018:

Opiskele helposti verkossa!

Kaipaatko ohjeita pihan perushoitoon?

 

Haluatko hoitaa pihaasi luonnonmukaisesti?

 

Kiinnostaako ruoankasvatus?

Apua suunnitteluun:

Reklamaatiot/palautukset

 


Jos havaitset tuotteessa jonkin vian, ota yhteyttä meihin välittömästi joko puhelimitse tai sähköpostilla.

 

  • Elottomia tuotteita koskee normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Ota aina yhteyttä ennen palautusta. Palautuksen toimituskulut neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.
  • Verkkokursseissa on aina myös 14 vrk:n peruutusoikeus (lasketaan siitä, kun ostat tuotteen).
  • E-kirjoissa peruutusoikeus on rajattu. 14 vrk:n peruuttamisaika lasketaan tilauksesta ja se päättyy, kun tuote on toimitettu. Käytännössä toimitus tapahtuu useimmissa tapauksissa välittömästi tilauksen jälkeen sähköpostilla, eli peruuttamisajalla. Tällöin peruuttamisoikeus loppuu, sillä jo toimitettua digituotetta ei luonnollisesti voi mitenkään palauttaa! (Tämä ehto on mainittu tilausehdoissa, jotka tulee hyväksyä tilauksen yhteydessä.) 
  • Taimet ovat herkästi pilaantuvia tuotteita, joten niitä ei automaattinen 14 vrk:n peruuttamisaika koske. Käsittelemme reklamaatiot tapauskohtaisesti.

Lisätietoja peruuttamisoikeuksista voit lukea tästä.

Jos taimet ovat kuljetuksessa vaurioituneet tai niissä on jotain muuta vikaa, ota välittömästi yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Selkeissä kuljetusvauriotapauksissa voit hakea korvausta myös suoraan Matkahuollosta. Tästä pääset Matkahuollon Vahingonkorvauslomakkeeseen. 

Elävä materiaali voi tietenkin aina yllättää. Jos siis jotain vikaa havaitset, ota yhteyttä, niin neuvotellaan mahdollisesta hyvityksestä. Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Huom! Taimet kasvatetaan taimistolla avomaalla, joten niiden kasvuvaihe vaihtelee kasvukauden kuluessa normaaliin tapaan.

Kasvukauden ulkopuolella ne ovat kullekin kasville tyypilliseen tapaan lepotilassa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että useimpien perennojen maanpäälliset osat ovat lakastuneet tai maanpäällistä kasvustoa ei ole lainkaan. Puuvartiset lehtipuut ja -pensaat puolestaan ovat lepokaudella lehdettömiä, keväällä ns. hiirenkorvilla ja syksyllä eri asteisesti tuleentuneita.

Normaalit, vuodenajasta johtuvat muutokset/poikkeavuudet esittelykuviin eivät ole tilauksen peruutuksen/palautuksen peruste.

Muistathan noutaa lähetyksen Matkahuollosta tai Postista heti sen saavuttua perille!

Vaikka pakkaamme taimet huolellisesti, ne eivät kestä pitkää säilytystä pimeässä ja ilman kastelua. Tämä on erityisen tärkeää muistaa hellekeleillä. Taimet saattavat joutua olemaan jopa saunalämpötiloissa matkan varrella!