Tilaa Pihakirje!

Viikoittain ammattilaisen vinkit

suoraan sähköpostiisi!

Puutarhakoulutusta verkossa

Reklamaatiot/palautukset

 


Jos havaitset tuotteessa jonkin vian, ota yhteyttä meihin välittömästi joko puhelimitse tai sähköpostilla.

 

  • Elottomia tuotteita koskee normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Ota aina yhteyttä ennen palautusta. Palautuksen toimituskulut neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.
  • Verkkokursseissa ja muissa sähköisissä tuotteissa on aina myös 14 vrk:n peruutusoikeus (lasketaan siitä, kun kirjaudut kurssille/lataat tuotteen).
  • Taimet ovat herkästi pilaantuvia tuotteita, joten niiden reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

Jos taimet ovat kuljetuksessa vaurioituneet tai niissä on jotain muuta vikaa, ota välittömästi yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Selkeissä kuljetusvauriotapauksissa voit hakea korvausta myös suoraan Matkahuollosta. Tästä pääset Matkahuollon Vahingonkorvauslomakkeeseen. 

Elävä materiaali voi tietenkin aina yllättää. Jos siis jotain vikaa havaitset, ota yhteyttä, niin neuvotellaan mahdollisesta hyvityksestä. Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Huom! Taimet kasvatetaan taimistolla avomaalla, joten niiden kasvuvaihe vaihtelee kasvukauden kuluessa normaaliin tapaan.

Kasvukauden ulkopuolella ne ovat kullekin kasville tyypilliseen tapaan lepotilassa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että useimpien perennojen maanpäälliset osat ovat lakastuneet tai maanpäällistä kasvustoa ei ole lainkaan. Puuvartiset lehtipuut ja -pensaat puolestaan ovat lepokaudella lehdettömiä, keväällä ns. hiirenkorvilla ja syksyllä eri asteisesti tuleentuneita.

Normaalit, vuodenajasta johtuvat muutokset/poikkeavuudet esittelykuviin eivät ole tilauksen peruutuksen/palautuksen peruste.

Muistathan noutaa lähetyksen Matkahuollosta tai Postista heti sen saavuttua perille!

Vaikka pakkaamme taimet huolellisesti, ne eivät kestä pitkää säilytystä pimeässä ja ilman kastelua. Tämä on erityisen tärkeää muistaa hellekeleillä. Taimet saattavat joutua olemaan jopa saunalämpötiloissa matkan varrella!