Tilaa Pihakirje!

Viikoittain ammattilaisen vinkit

suoraan sähköpostiisi!

Puutarhakoulutusta verkossa

Toimitusehdot Holvi-kaupassa

Holvin kautta tehtävät tilaukset (verkkokurssit, korut yms. digitaaliset/elottomat tuotteet):

  • Holvissa toimitustapana on fyysisille tuotteille aina postipaketti.
  • Sähköiset tuotteet toimitetaan aina sähköpostitse.

Holvi-tilauksissa maksutapana on verkkomaksu tilauksen yhteydessä. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin. Kuitista löytyy joko tieto tuotteen toimitustavasta tai sähköisissä tuotteissa linkki/ohjeet tuotteen lunastamiseen.

 

Oma kasvisuunnitelma 

Oma kasvisuunnitelmat tilataan tästä verkkokaupasta.

Toimitustavaksi valitse "Sähköposti".

Kun suunnitelmasi on valmis, saat sähköpostiisi linkin Holvi-kauppaan, jossa voit lunastaa suunnitelman maksamalla sen verkkomaksulla tai luottokortilla. 

Heti maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin, josta löydät linkin suunnitelman dokumentteihin. Tallenna dokumentit itsellesi. 

Jos et ole tyytyväinen suunnitelmiin tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse. Suunnitelmilla on 14vrk:n palautusoikeus maksusta laskettuna. Jos et ole 100 % tyytyväinen, saat rahasi takaisin. 

 

Taimitilausten maksaminen verkkomaksulla

Myös taimitilaukset maksetaan kätevästi verkkopankkimaksulla Holvi-kauppamme kautta. (Jos haluat mielummin makssaa ennakkolaskulla, ilmoita siitä tilauksen lisätiedoissa.)

Kun tilaus on toimitettavissa, saat sähköpostiisi linkin, josta voit maksaa tilaamasi taimet rahteineen verkkopankkimaksulla.