Tilaa Pihakirje!

Viikoittain ammattilaisen vinkit

suoraan sähköpostiisi!

Puutarhakoulutusta verkossa

Toimitusehdot taimiostoksissa

 

Toimitamme verkkokaupasta tilatut taimet pääosin Matkahuollon kautta. Postipakettina voimme toimittaa vain pienehköt lähetykset, jotka voidaan pakata koneellista käsittelyä kestävästi, mm. perennojen juurakot/rönsytaimet sekä pienet erät avojuurisia pensaita. 

 • Kulut:

Toimituskulut määräytyvät tuotteiden painon ja toimitustavan perusteella. Minimitoimitusmaksu:

 1. Matkahuolto: 15 euroa.
 2. Postipaketti 10,00 euroa/lähetys
 3. Kirjeposti 3,50 euroa/kirje.

Näet toimituskulut ennen tilauksen lähettämistä valittuasi toimitus- ja maksutavan. Mitään muita kuluja tilaukseen ei lisätä.

 • Yli 100 euron taimitilauksiin saat ilmaisen toimituksen

(normaali lähetys Matkahuollon tai Postin kautta, mahdollinen kotiinkuljetus, bussi-/postiennakko tms. erikseen hinnoiteltu palvelu veloitetaan aina).

 • Matkahuoltolähetys voidaan toimittaa joko Matkahuollon toimipisteeseen tai ns. Lähellä-pakettina Matkahuollon pakettipisteeseen.

(Lähellä-paketin maksimipaino on 30 kg. Lähin toimipiste määräytyy ilmoittamasi osoitteen perusteella, mutta taimet voidaan toimittaa toiveesi mukaan myös muuhun toimipisteeseen. Voit esittää toiveesi toimituspaikasta tilauksen lisätietokohdassa.)

 • Postipaketti toimitetaan Economy-pakettina lähimpään postitoimipaikkaan tai haluamaasi SmartPost-automaattiin.
 • Voit myös noutaa tilatut taimet suoraan puutarhalta.

Vahvistamme noutoajankohdan sähköpostitse. Nouto onnistuu myös normaalien aukioloaikojen ulkpuolella sopimuksen mukaan. Jos kaipaat tilaamillesi taimille erikoisempaa pakkausta, vaikkapa hankalan kuljetuksen vuoksi, ilmoita siitä etukäteen tilauksen yhteydessä.
Noudon yhteydessä voit maksaa tuotteet ennakkoon verkkomaksulla tai noudon yhteydessä käteisellä. Toimitus- tai pakkauskuluja ei normaalitilanteessa peritä.

HUOM! Varaamme oikeuden vaihtaa toimitustavan tuotteelle sopivimpaan vaihtoehtoon. Toimitustapa ja -kulut ilmoitetaan kuitenkin asiakkaalle aina ennen tilauksen lähettämistä.

Laitamme taimet matkaan niin, että ne ovat mahdollisimman nopeasti perillä. Emme siis lähetä taimia, etenkään hellekausina, loppuviikosta tai pyhäpäivien alla.

 

Luonnonmateriaalit yms.

Tuotteet voidaan toimittaa joko Matkahuollon kautta tai postipakettina/kirjeenä, toiveesi mukaan.

 

Tilauksesta saat automaattisen vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (jos sitä ei kuulu, tarkista roskapostikansiosi ja jos sitä ei sieltäkään löydy, ota välittömästi yhteyttä).

 • Kun taimet ovat toimitettavissa, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen sekä linkin verkkomaksua varten (riippuen valitsemastasi maksutavasta).
 • Lähetämme tuotteet heti maksusuorituksen tapahduttua, ellei muuta sovita.
 • Taimet pidämme varattuina 7 pv em. sähköpostin lähettämisestä, ellei muuta sovita. Tilaus katsotaan automaattisesti peruutetuksi, jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä. Jos tarvitset enemmän maksuaikaa, se on tottakai aina sovittavissa.
 • Jos valitsit maksutavaksi Bussi-/Postiennakon, laitamme taimet matkaan, kun olet vahvistanut tilauksesi vastaamalla tilausvahvistuksessa annetuin ohjein.