Taimia
Taimia_pihaan.png
Koulutusta
Epatoivo.png
Suunnitelmia
Uudet_kasvit.png

Verkkokurssit

Vaikka puutarhatietoutta löytyy yllinkyllin netistä, tv:stä, lehdistä ja facen ryhmistä, sen kaivaminen esiin on usein tosi työlästä. Lisäksi se tieto on usein hämmentävän ristiriitaista.

Yksi sanoo, että asia pitää tehdä näin, toinen taas, että ei missään nimessä noin. Mitä tai ketä nyt sitten pitäisi uskoa? 

Ristiriitaisten ohjeiden syy on usein siinä, että niiden tavoite on erilainen. Yhden tavoitteena on mahtavan suuri sato, toinen haluaa aina kokeilla uutta ja erikoista, kolmannelle tärkeintä on tietyn tyylin noudattaminen.

Ohjeet ovat siis aina oikeita näihin tavoitteisiin, mutta eivät välttämättä toisenlaisiin. 

Minulle tärkeintä pihanhoidossa on helppous,  luonnonmukaisuus ja joustavuus.

Tämä taas onnistuu, kun tunnet sen pihasi asukkaineen hyvin ja ymmärrät miten se toimii. Silloin pystyt helposti muokkaamaan pihasi ja tekemisesi omien tarpeidesi, mahdollisuuksiesi ja tavoitteidesi mukaan.

 

Nämä lähtökohdat on aina se punainen lanka kaikissa tekemissäni verkkokursseissa. Kursseja löytyy erilaisista puutarha-aiheista aina suunnittelusta perusteelliseen Pihanomistajan peruskurssiin asti.

Kaikkien kurssien tavoitteena on, että sinä voisit

 • nauttia stressittömästi pihastasi
 • osaisit priorisoida pihatöitäsi järkevästi omien tarpeidesi mukaan
 • luottaa omiin tekemisiisi ja pihaasi
 • säästäisit rahaa välttämällä turhat ja tavoitteisiisi sopimattomat investoinnit ja hankinnat

 

Voit ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta Holvi-kaupastamme tai blogissa suoraan (kurssit toimivat blogisivustolla). Holvissa käytössäsi on kotimaiset verkkopankkimaksut, blogissa maksu onnistuu Paypal-tilin kautta tai luottokorteilla.

 

Saat heti maksun jälkeen sähköpostiisi kuitin, josta löytyy tarkemmat ohjeet kirjautumiseen.

Voit aloittaa kurssin heti tai myöhemmin, ihan miten haluat. Aikaa kurssin suorittamiseen sinulla on niin paljon kuin tarvitset, ketään ei potkita kesken pois!

 

KAIKKIIN Auringontähden kursseihin sisältyy:

- henkilökohtaiset puutarhurin neuvonta- ja tukipalvelut (sähköpostitse)

- pääsy suljettuun "Auringon Tahtiin Tarhurit" Facebook-ryhmään (josta löydät kaikenlaisia puutarhasta kiinnostuneita ihmisiä, valmiina auttamaan ongelmissa ja kiinnostuneina kuulemaan Sinun kokemuksiasi)

- Auringontähden VIP-asiakkuus

- 100 % tyytyväisyystakuu, eli kirjautumisen jälkeen Sinulla on 14 vrk aikaa peruuttaa osallistumisesi ja saat rahasi 100 % takaisin.

Vai kaipaatko enemmän henkilökohtaista apua pihasi ongelmien ratkaisuun?

Kesäkuun alussa käynnistyi täysin uudenlainen pihavalmennus, joka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Saat juuri sellaista apua kuin tarvitset!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus Ottaa ilo irti pihastasi ammattilaisen avustuksella. Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä! 

Lue lisää tästä!

 

Verkkokursseihin voit tutustua tarkemmin tästä alta:

 • Pihanomistajan_peruskurssi-kansi.png

  Pihanomistajan peruskurssi - eroon pihastressistä!

  Tämän laajan (15 oppituntia) verkkokurssin avulla pääset takuuvarmasti pihasi herraksi!

 • Luonnonkasvit-kansi.png

  Luonnonkasvit kotipuutarhassa

  Kiinnostaako Sinua luonnonkasvien käyttö kotipuutarhassa? Tällä kurssilla neuvon, miten monin eri tavoin voit hyödyntää helppohoitoisia ja kestäviä luonnonkasveja pihassasi.

   

 • Yrttikurssi-kansi.png

  Makua ja elinvoimaa yrteistä

  Yrtit ovat paitsi maukkaita myös erittäin terveellisiä mausteita. Tällä kurssilla neuvon, miten eri tavoin voit kasvattaa yrttejä kotipihassasi. Lisäksi käymme läpi yrttien käyttötapoja niin keittiössä kuin rohtonakin.

 • Metsaisen_pihan-kansi.png

  Metsäisen mökkipihan rakentaminen ja hoito

  Onko Sinulla piha metsän keskellä? Se asettaa ihan omanlaisiaan haasteita pihan rakentamiselle ja hoidolle, joihin saat monipuolisesti neuvoja tällä kurssilla.

   

 • Pihasuunnittelu-kansi.png

  Pihasuunnittelu

  Pihan suunnittelu voi oikeasti olla hauskaa ja helppoa! Et tarvitse siihen mitään ilmiömäistä piirtämistaitoa, järkyttävää luovuutta tai käsittämätöntä kasvitietoutta. Tällä kurssilla neuvon helppoja keinoja pihan suunnitteluun.

 • Vanhan_puutarhan-kansi.png

  Vanhan puutarhan kunnostus ja hoito

  Oletko onnellinen vanhan pihan uusi omistaja? Tai haluatko tuoda uuteen pihaan perinteistä tyyliä ja kasvillisuutta? Sitten kannattaa osallistua tälle kurssille!