Taimipiha Joensuun kupeessa:

Tervetuloa ostoksille Ylämyllylle!

Avoinna ma-pe klo 10-18

 

Katso video!

Taimiston kuulumisia heinäkuussa 2018:

Opiskele helposti verkossa!

Kaipaatko ohjeita pihan perushoitoon?

 

Haluatko hoitaa pihaasi luonnonmukaisesti?

 

Kiinnostaako ruoankasvatus?

Apua suunnitteluun:

Kanta-asiakkuus

Kaipaatko konkreettisia ohjeita pihan hoitoon?

Koetko lehtien, kirjojen ja netin ohjeet usein ristiriitaisiksi ja hankaliksi?

Haluatko oppia luonnonmukaista ja kestävää puutarhan hoitoa?

Koetko pihastressiä ja turhautumista, kun ei aika, voimat ja taidot tahdo millään riittää?

Kaipaisitko toisinaan ihan henkilökohtaista neuvontaa pihapulmiisi?  

 

Kun tilaat Auringontähden Pihakirjeen ja liityt VIP-jäeneksi, autan sinua kädestä pitäen selättämään nämä ongelmat!

 

Pihakirje ei ole mikään perinteinen tarjous- tai uutiskirje, jossa vain kerromme itsestämme ja tuotteistamme. Sen ensisijainen tarkoitus on auttaa sinua oivaltamaan, löytämään uusia ideoita ja toimimaan pihallasi kestävästi ja siitä nauttien. 

Teen paljon työtä, että jokainen kirje olisi merkityksellinen ja toisi oikeasti apua pihapulmien kanssa kamppaileville. Ne sisältävät konkreettisia ohjeita, ohjaavat sinua tiedon lähteille ja löydät niistä esimerkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään pihaasi.

Antaa lukijoiden kertoa:

heart"On ollut mukava lukea pihakirjettä. En ole tänä kesänä käyttänyt olenkaan rikkaruoho myrkkyjä kun pihakirje on avannut silmäni asian suhteen. Joka viikko olen odottanut, jotta milloin pihakirje saapuu sähköpostiin"

heart"Todella hyvä on ollut tähän asti. Suomen eri alueet huomioitu hienosti. Luonnonläheinen lähestymistapa miellyttää ja sen mukaiset vinkit ja ohjeet kiinnostavat."

heart"Sopivan lyhyesti ja ytimekkäästi puhdasta asiaa, joka laittaa oikeasti miettimään uudelleen vanhoja käsityksiä. Jutut myös sen verran lyhyitä ja mielenkiintoisesti kerrottuja, että ne jaksaa lukea alusta loppuun. Tykkään!"

heart"Olen iloinen tällaisesta postista. Saan selkeästi ja yksinkertaisesti kerrottuja ohjeita mukavalla tavalla kerrottuna. Kiitos!"

heart"Pihakirje on kivalla tyylillä ja asiantuntemuksella kirjoitettu ja sisältää hyviä ajatuksia pihan ja puutarhan hoidosta, vaikken kaikkia ajatuksia allekirjoitakaan."

 

Toki kerron myös ajankohtaiset kuulumiset puutarhalta, tarjoukset ja uutuudet. Ja tarjoan sinulle välillä myös uutuuksia testattavaksi ja kommentoitavaksi.

VIP-jäsenenä pääset myös Iloisen Puutarhan Materiaalikirjastoon, jossa käytössäsi on jatkuvasti laajeneva materiaaliaineisto oppaita, linkkejä, työvälineitä ja kursseja pihan hoitoasi helpottamaan.

Olet vippinä ystäväni, jota haluan auttaa nauttimaan pihastasi, parvekkeestasi tai mökistäsi enemmän, helpommin ja monipuolisemmin. Oli se Sinun puutarhasi sitten pieni ikkunatarha kerrostalossa tai hehtaarien arboretum, haluan olla vierelläsi sitä rakentamassa, hoitamassa ja onnistumassa.

Käytettävissäsi on aina henkilökohtainen puutarhuri, joka todella haluaa auttaa ja neuvoa sinua. Tavoitat minut milloin vain helposti ja nopeasti vastaamalla viikkokirjeeseen. 

VIP-jäsenenä pääset mukaan myös Facebookista löytyvään ikiomaan ryhmäämme Auringon Tahtiin Tarhurit!

 

"Tottakai haluan saada viikottain hyviä vinkkejä ja ideoita pihanhoitoon!"