Taimipiha Joensuun kupeessa:

Tervetuloa ostoksille Ylämyllylle!

Avoinna ma-pe klo 10-18

 

Katso video!

Taimiston kuulumisia heinäkuussa 2018:

Opiskele helposti verkossa!

Kaipaatko ohjeita pihan perushoitoon?

 

Haluatko hoitaa pihaasi luonnonmukaisesti?

 

Kiinnostaako ruoankasvatus?

Apua suunnitteluun:

Tuotteet & palvelut

Taimien viljely ja myynti

Taimituotannossa meille on kaiken a ja o kotimaisuus ja sitä kautta kestävyys. Tuotannossa käytämme alkuperältään suomalaisia lisäyslähteitä aina, kun se vain on mahdollista. Taimet kasvatetaan avomaalla, jossa ne myös talvehtivat vain lumipeite suojanaan. Taimistomme sijaitsee IV-vyöhykkeellä ja jos kasvi ei näitä olosuhteita kestä, sitä ei meiltä myöskään myydä kotipuutarhureiden riesaksi.

Haluamme neuvoa ja opastaa jokaista asiakastamme oikeisiin kasvivalintoihin. Verkkokaupassa on suorat linkit kysymyksille tuotteista, vastaamme toki myös tavallisiin sähköposteihin niin nopeasti kuin ehdimme. 

Toimitusaika taimimyynnissä on keskimäärin alle viisi päivää, tietysti vuodenajasta riippuen. Pakkaamme taimet huolellisesti. Selkeät istutus- ja hoito-ohjeet tulevat luonnollisesti kaupan päälle (joko paperiversiona tai ladattavana tiedostona). Jos myymämme taimi ei kasvupaikallaan pärjää, haluamme tietää siitä, selvittää syyn ja mahdollisuuksien mukaan myös hyvittää menetyksen Sinulle. 

Taimia myydään verkkokaupan lisäksi myös Taimipihalla Ylämyllyllä kesäkaudella. Voit myös tehdä tilauksen verkkokaupasta ja noutaa taimet Taimipihalta sopimuksen mukaan.

 

Luomu pihanhoitotuotteet

Luonnonmukainen pihanhoito on Auringontähden kaiken toiminnan ja palvelun asia numero 1!

Vuoden 2018 aikana täydennämme tuotevalikoimaa tarkasti harkituilla ja testatuilla pihanhoitotuotteilla ja -tarvikkeilla, jotka sopivat luonnonmukaiseen pihanhoitoon. 

Näitä tuotteita voit tilata yhdessä taimien kanssa tästä verkkokaupasta, mutta myös erikseen Holvi-verkkokaupastamme. Siellä käytettävissäsi on myös kortti- ja verkkopankkimaksaminen. Tuotteet ovat myös myynnissä Taimipihalla.

Jos mielessäsi on luomutuote, joka ansaitsisi paikkansa Auringontähden kaupassa, pistä viesti tästä.

Otan erittäin mielelläni vastaan vinkkejä ja ideoita uusista, luonnonmukaiseen ja luonnonläheiseen pihaan liittyvistä tuotteista!

 

Sähköiset palvelut

Erilaisia oppaita ja kursseja teemme asiakaslähtöisesti. Otamme erittäin kiitollisina vastaan vinkkejä ja ideoita siitä, miten voisimme laajentaa verkkopalvelujamme yhä monipuolisemmiksi ja paremmin Sinun tarpeitasi palveleviksi. Kerro meille toiveistasi! 

Verkkokurssimme ovat kokonaisuuksia, joiden runko on video-oppitunnit ja niihin liittyvät kirjalliset materiaalit. Kursseja on sekä laajoja kokonaisuuksia että pienempiä, yhteen asiaan keskittyviä lyhytkursseja. 

Kaikkiin kursseihin liittyy aina henkilökohtainen palvelu, eli kurssin aikana voit aina ottaa yhteyttä ja kysyä mieltä askarruttavissa kysymyksissä neuvoja. Ammattitaitoinen ja kokenut puutarhuri on käytettävissäsi, vain sähköpostin päässä!  

Kasvisuunnitelmapalvelumme, "Oma kasvisuunnitelma" on täysin uudenlainen palvelumuoto. Sen tavoitteena on helpottaa usein päänvaivaa aiheuttavaa kasvien valintaa. Saat helposti ja edullisesti tarpeidesi mukaisen, ammattilaisen huolellisesti miettimän suunnitelman sopivista kasveista haluamallesi alueelle. Suunnitelman hinta riippuu kohteen koosta ja tarpeistasi suunnitelman dokumenttien suhteen.  

 

Auringontähden Pihakirje

Hyvin tärkeä osa palveluitamme on Pihakirje. Se on viikottain ilmestyvä sähköposti, jossa paneudun ajankohtaisiin puutarhakysymyksiin. Joskus yksityiskohtaisemmin, joskus laajemmin asioita pohtien..

Se on myös väylä, jonka kautta sinä voit helposti saada yhteyden minuun. Pihakirjeen tilaajana ammattipuutarhurin neuvot ovat aina sinulle vain sähköpostin päässä! 

PIhakirjeen tilaajat ova automaattisesti myös VIP-jäseniä! Kun rekisteröidyt Iloinen Puutarha -sivustolle, saat mm. pääsyn maksuttomalle verkkokurssille ja Materiaalikirjastoon. Jokainen Pihakirjeen on minulle todellakin VIP-asiakas, jonka mielipiteet ja toiveet haluan kuulla ja ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme. 

 

Pihalla Auringon Tahtiin -blogi

Auringontähden blogin tavoite on antaa sinulle käytännön neuvoja ja vinkkejä kaikenlaisiin pihahommiin. Siellä pureudun tarkemmin pihan käytännön töihin aina taimien valinnasta rikkaruohojen torjuntaan asti. 

Blogin vaatimaton tavoite on auttaa sinua nauttimaan pihan hoidosta helpommin, hauskemmin ja ekologisesti kestävästi! Neuvoni perustuvat omiin kokemuksiini sekä puutarhaharrastajana että ammattilaisena, ja ovat siksi hyvin käytännönläheisiä, helposti toteutettavia ja edullisia. Luonnollisesti ne ovat aina myös ekologisia, kestäviä ja turvallisia niin sinulle kuin luonnollekin.

Kurkkaa Pihalla Auringon Tahtiin -blogiin tästä.