Taimia
Taimia_pihaan.png
Koulutusta
Epatoivo.png
Suunnitelmia
Uudet_kasvit.png

Yritystietoa

Taimien viljely ja myynti

Taimituotannossa meille on kaiken a ja o kotimaisuus ja sitä kautta kestävyys. Tuotannossa käytämme alkuperältään suomalaisia lisäyslähteitä aina, kun se vain on mahdollista. Taimet kasvatetaan avomaalla, jossa ne myös talvehtivat vain lumipeite suojanaan. Taimistomme sijaitsee IV-vyöhykkeellä ja jos kasvi ei näitä olosuhteita kestä, sitä ei meiltä myöskään myydä kotipuutarhureiden riesaksi.

Haluamme neuvoa ja opastaa jokaista asiakastamme oikeisiin kasvivalintoihin. Verkkokaupassa on suorat linkit kysymyksille tuotteista, vastaamme toki myös tavallisiin sähköposteihin niin nopeasti kuin ehdimme. 

Toimitusaika taimimyynnissä on keskimäärin alle viisi päivää, tietysti vuodenajasta riippuen. Pakkaamme taimet huolellisesti. Selkeät istutus- ja hoito-ohjeet tulevat luonnollisesti kaupan päälle (joko paperiversiona tai ladattavana tiedostona). Jos myymämme taimi ei kasvupaikallaan pärjää, haluamme tietää siitä, selvittää syyn ja mahdollisuuksien mukaan myös hyvittää menetyksen Sinulle. 

Taimia myydään verkkokaupan lisäksi myös Taimipihalla Ylämyllyllä kesäkaudella. Voit myös tehdä tilauksen verkkokaupasta ja noutaa taimet Taimipihalta sopimuksen mukaan.

 

Sähköiset palvelut

Erilaisia oppaita ja kursseja teemme asiakaslähtöisesti. Otamme erittäin kiitollisina vastaan vinkkejä ja ideoita siitä, miten voisimme laajentaa verkkopalvelujamme yhä monipuolisemmiksi ja paremmin Sinun tarpeitasi palveleviksi. Kerro meille toiveistasi! 

Verkkokurssimme ovat kokonaisuuksia, joiden runko on video-oppitunnit ja niihin liittyvät kirjalliset materiaalit. Kursseja on sekä laajoja kokonaisuuksia että pienempiä, yhteen asiaan keskittyviä lyhytkursseja. 

Kaikkiin kursseihin liittyy aina henkilökohtainen palvelu, eli kurssin aikana voit aina ottaa yhteyttä ja kysyä mieltä askarruttavissa kysymyksissä neuvoja. Ammattitaitoinen ja kokenut puutarhuri on käytettävissäsi, vain sähköpostin päässä!  

Kasvisuunnitelmapalvelumme, "Oma kasvisuunnitelma" on täysin uudenlainen palvelumuoto. Sen tavoitteena on tuoda tällekin alalle lopultakin digitaalisten palvelujen ja uusien tekniikoiden hyödyt. Mahdollistaa puutarhurin palveluiden ja neuvonnan saatavuus 24/7, ajasta ja paikasta riippumattomasti juuri silloin, kun siellä kotipihalla tai -sohvalla se idea ja tarve tulee. Palvelua kehitetään jatkuvasti saamiemme palautteiden mukaisesti.  

 

VIP-asiakkuus

Koska asiakkaat ovat meidän tärkein voimavaramme, jota ilman tavoitteemme eivät voi toteutua, olemme luoneet VIP-asiakkuusjärjestelmän. 

Se on enemmän kuin vain kanta-asiakkuus tai uutiskirjetilaus. VIP-asiakas on todella meille kultakimpale, jonka mielipiteet ja toiveet haluamme kuulla ja ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme. 

Viikkokirjeissä käyn läpi pihan hoidon kysymyksiä, ohjeita, esimerkkejä ja linkkejä hyväksi käyttäen. Viikkokirjeet liittyvät vahvasti kehittämääni "5 askelta stressittömään pihanhoitoon" -menetelmään. Tavoitteena on ennenkaikkea auttaa sinua pihan hoidon pulmissa, ei mainostaa tuotteitamme! Liity mukaan iloiseen joukkoon tästä!